Savjet mladih DPS: Uništavanje bilborda nam inputiraju oni koji stoje iza tog vandalskog čina

U dobro poznatom maniru s početka devedesetih, kojim su i uticali na rasplamsavanje najkrvavijih sukoba, pojedini “mediji“ ovih dana, izvještavajući o grafitima fašističke sadržine, bez ijednog nagovještaja, a kamoli dokaza, prstom upiru u crnogorski narod.

Najoštrije osuđujući svaku poruku mržnje, a naročito one sa ovako gnusnim, fašističkim sadržajem, najprije pozivamo nadležne državne organe – koji su izgubljeni u vremenu i prostoru – da konačno počnu da rade svoj posao i utvrde ko stoji iza svakog od navedenih grafita. Jer, njihovo prećutno odobravanje navoda šovinističkih medija o tome kako iza pomenutih poruka stoji građanska opozicija i crnogorski narod – u ovom slučaju mogu lako značiti da je zapravo riječ o organizovanoj manipulaciji.

Sa druge strane, Stevan Katić je Demokratskoj partiji socijalista toliko bitan da ga ni triput nijesmo pomenuli tokom čitave kampanje u Herceg Novom. A Demokrate i sam Katić najbolje znaju ko stoji iza njihovog providnog pokušaja uništavanja bilborda. Sve je to već viđeno u Nikšiću.

Na kraju, pozivamo turiste, ali i domaću javnost, da ne nasijedaju na manipulacije, a naročito ne na navode medija koji su osnovani i koji egzistiraju samo sa jednim ciljem – da siju mržnju.

Savjet mladih DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član