Savjet mladih DPS: Pozivamo mlade ljude Crne Gore da budu odgovorni i da se vakcinišu

Predsjedništvo Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore obilježilo je predstojeći Međunarodni dan mladih dajući svoj doprinos kampanji “Vakciniši se” ukazujući na odgovornost svakog pojedinca u borbi sa koronavirusom.

Da nijesu imali dilemu, jer vjeruju nauci i jer žele da se što prije život svih vrati u normalu, saopštila je Marija Popović, sekretarka Savjeta mladih DPS Crne Gore, dok je članica Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore, Nina Perunović, naglasila da su se na vakcinaciju odlučili jer žele da se bez straha druže, uživaju i putuju.

Potpredsjednici Savjeta mladih DPS Crne Gore Andrija Klikovac i Asmir Pućurica ukazali su da je izuzetno važno da se mladi ljudi vakcinišu zbog zaštite zdravlja onih koje najviše vole, te da su oni isto učinili jer vode računa o dobru svake građanke i građanina i jer im je stalo do Crne Gore.

U ime Savjeta madih DPS Crne Gore, predsjednica Sonja Milatović, pozvala je mlade ljude Crne Gore da se u sedmici u kojoj se obilježava Međunarodni dan mladih vakcinišu, jer svako mora ponijeti ličnu odgovornost za kolektivno dobro.

“Vakcinišimo se da svi budemo dobro!”, zaključili su iz Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Savjet mladih DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član