Savjet mladih DPS: Posljednji trzaji Begovićeve revanšističke politike u okvirima MPNKS

Najnovija informacija koja dolazi sa adrese Uprave za sport i mlade da će 40% zaposlenih ostati bez posla, dokazuje da se nastavlja saga o nezapamćeno lošem odnosu prema mladim ljudima u Crnoj Gori od strane revanšističke strukture koja uzurpira funkcije u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta. 

Čini se da je ovaj sramotni potez, koji je ujedno i posljednji ministarski trzaj odlazeće rukovoditeljice ovog ministarstva, opravdano uzrujao crnogorsku javnost s obzirom na to da će mnogi iz navedene Uprave ostati bez plata u vrijeme kad cijene u Crnoj Gori nevjerovatnom brzinom rastu i kad su usta ministara na odlasku puna boljeg životnog standarda na konto sprovođenja “Evropa sad”, koji niko od mladih, uključujući i korisnike Programa stručnog osposobljavanja, kako je krenulo, neće ni osjetiti.

Marko Begović, koji je osnovne studije završio na fakultetu upitnog kvaliteta, sa čela Uprave za sport, bezočno nastavlja da sprovodi političku osvetu umjesto da se odgovorno posvetio poslu koji mu je, na nesreću ovog društva pripao.

Da katastrofa bude još veća, položaj mladih u ovoj zemlji ruinira neko za koga je Upravna inspekcija, kako je javnost upoznata, utvrdila da nema dokaza da ispunjava uslove za vršioca dužnosti direktora Uprave za sport i mlade?! Takođe, riječ je o nekom ko je svoju karijeru započeo baš u ovom organu u vrijeme “nedemokratske vlasti”, pa su valjda njegove kolege zaslužile ovaj i ovakav odnos od kojeg se svaki normalan čovjek gnuša.

Nažalost, ni tu nije kraj njegovih kobnih učinaka u ovom resoru. Za vrijeme svog stoličenja u Upravi, koja bi trebalo da se bavi najboljim interesom mladih, uspio je i da politizuje Omladinske servise, a sve to u kolaboraciji sa suprugom jednog funkcionera Demokrata i zarad podizanja rejtinga ove partije koja se grčevito drži za fotelje. I ne samo nje, već i budućih Demohrišćana koji će uploviti na političku scenu Crne Gore.

Najoštrije osuđujemo ovakve poteze nekompetetnog direktora, te jasno ukazujemo da je odraz njegovog umijeća istina da gotovo ništa nije uradio za sport i mlade.

Međutim, nijesmo ništa drugo ni očekivali od Begovića koji jedino umije da se pojavi i fotografiše. Nadamo se da se fotografisao i sad na svom još za kratko radnom mjestu. Za uspomenu, jer čemu vakat, tome i vrijeme.

A vrijeme je da ova garnitura ode u ime neke nove nade za crnogorsku mladost!

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član