Savjet mladih DPS: Mladi će izvojevati novu pobjedu Prijestonice

Sinoć je u Prijestonici održana izborna konferencija Savjeta mladih na kojoj je izabran novi Opštinski odbor koji broji 35 članova odnosno članica, ali i imenovan predsjednik Borislav Zdravković.

Prisutne je pozdravio generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović koji je istakao da su mladi generacija novog doba političke realnosti, te da će partija uvijek ispratiti sve njihove samoinicijative za proaktivnijom ulogom u svim aktivnostima.

“Među mladim ljudima vidimo perspektivu i okosnicu našeg budućeg djelovanja i oni su ti koji treba da nas vrate na kolosjek koji nam je pripadao i na kom smo bili prije 30. avgusta prošle godine”, poručio je Bogdanović.

Pozdravljajući prisutne Sonja Milatović je naglasila da u Prijestonici počinje da stasava jedna nova generacija koja će biti kadra da bude i promoter, ali i kreator progresivne politike okrenute modernom društvu kakvom svaki mladi čovjek i teži.

“Bili smo u Prijestonici 22. avgusta kad su nam bića u istom ritmu drhtala na prve taktove pjesama o ljubavi velikoj i kroz san, onoj koja čovjeka čini čovjekom – ljubavi prema domovini. Bili smo u Prijestonici i 5. septembra, kad nam pred zoru, kad novi je dan osvajao Dvorski trg, pokušaše zamagliti vidik napunivši nam oči suzama. Bićemo na Cetinju i sad uoči 5. decembra koji će, sigurna sam, biti najava novog trijumfa Crne Gore u vidu još jedne pobjede prkosne nam Prijestonice”, zaključila je Milatović.

Konferenciji su prisustvovali potpredsjednici partije Ivan Vuković i Jevto Eraković, generalni sekretar Aleksandar Bogdanović, članovi Predsjedništva Nikola Rakočević, Nikola Janović i Danijel Živković, članovi Izvršnog odbora Zoja Bojanić Lalović, Andrija Radman i Boris Muratović, gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan, predsjednik Opštinskog odbora Cetinja Miloš Ražnatović sa saradnicima, predsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore Sonja Milatović i potpredsjednik Andrija Klikovac sa članovima Predsjedništva.

 Savjet mladih DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član