Savjet mladih DPS Kolašin: SDP pokazuje elementarno nepoznavanje materije kojom se bave

Glasnogovornici SDP-a koji su ovih dana krenuli u agresivnu medijsku kampanju, ne bi li na taj način skrenuli pažnju Kolašinaca sa katastrofalnog stanja u koji su grad sa svojim satelitima iz vlasti doveli, međutim u tim svojim istupima samo pokazuju elementarno nepoznavanje materije kojom se bave.

Ovom prilikom želimo uvaženu članicu OO SDP-a Kolašin upoznati o sljedećem: integralni projekat ,,Bjelasice i Komova” sadrži više projekata koje realizuje Vlada CG na teritoriji više opština sjevernog regiona. U inicijalnoj fazi Vlada se opredijelila za tri skijališta i to u Kolašinu ,,Kolašin 1600″, Mojkovcu ,,Žarski” i u Bijelom Polju ,,Cmiljača”. Radovi na njima su počeli u ovoj godini,a tokom 2020. godine na teritoriji ove tri opštine biće stavljena u funkciju ova tri skijališta, tako da će djelatnost  D.O.O. ,,Skijališta CG” biti upravljanje,za sada, sa ova tri skijališta, a po zdravoj logici, koja vam očigledno nije jača strana, kako je Mojkovac geografski pozicioniran između Kolašina i Bijelog Polja sasvim je iz ekonomskih razloga očekivano da u njemu i bude sjedište pomenutog preduzeća.

No, s obzirom da osim SDP-a PR službe lokalne vlasti u njoj ništa drugo ne funkcioniše, i na predizborne laži o investitorima koje ćete dovesti i laži o novim radnim mjestima, sve veći broj mladih ljudi ste primorali da uhljebljenje nalaze u drugim sredinama, tako da se treba bojati da prije morskog dobra Kolašin ne dobije Glavni gerontološki centar Crne Gore.

A za podizanje plata bar  vi ne morate da brinete, na vrijeme ste se obezbijedili da ne idete predaleko.

Savjet mladih DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član