Savjet mladih DPS Kolašin: Ne uvlačite nas u blato mržnje, to je vaš teren

Očajnički pokušaji Demokrata da članove Savjeta mladih DPS predstave kao kriminalce, neće proći ni kod jednoga Kolašinca i Kolašinke. Naši sugrađani odlično znaju svakog člana ove partije, kao i njihove biografije. Poznato je da su u Savjetu mladih uzorni sportisti, dobri studenti i đaci, i djeca poštenih kolašinskih porodica. 

Ova omladina prepoznata je po učešću u humanitarnim i društveno odgovornim akcijama, a prije svega po dobrom vaspitanju i odmjerenim nastupima u javnosti. Zato je ovaj pokušaj Demokrata da, u strahu i panici, iskonstruišu neku aferu i uvuku mlade DPS u blato mržnje, u kojem se ovi demagozi najbolje snalaze, pogrešan taktički potez. 

Nisu vam mladi DPS-a krivi što nemate podršku u Kolašinu, što ste prepoznati kao partija bez strategije, plana i političkih stavova. Što svoje kalkulantsvo i bezličnost po svim pitanjima samo  skrivate iza epiteta “građanski”. Oni koji poznaju vašu političku genezu, uzimajući u obzir i politiku koju kreirate prema taktovima sadašnjih  mentora, zna da kod vas ničeg građanskog nema, ali prevarno ne nedostaje. 

Naša partija u Kolašinu ima najjaču podršku do sada, a brojnost mladih koji joj svakodnevno pristupaju, razlog je što strah Demokrata uoči nedjelje neprestano raste. Stvaranje afera, kako bi dva dana pred izbornu ćutnju popravili rejting – ne pomaže. Uostalom, navikli ste na poraze, zato samo mirno, u skladu sa vašim sloganom.

Savjet mladih DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član