Savjet mladih DPS Danilovgrad: Humana akcija “Dan pruženih ruku” istakla važnost uloge mladih na polju socijalne politike

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Danilovgrad, razumijući važnost svoje uloge u društvu, želeći da vlastitim radom da doprinos u rješavanju problema s kojima se građanke i građani suočavaju u realnoj svakodnevici, nedjelju je proveo u Narodnoj kuhinji, koja je u avgustu prethodne godine otvorena u prostorijama danilovgradskog Crvenog krsta.

U okviru akcije, koju su nazvali “Dan pruženih ruku” Savjet mladih prikupio je određena sredstva, kupio potrebne namirnice, te iste donirao Narodnoj kuhinji, a potom i učestvovao u pripremi obroka za 60 korisnika.

Kroz realizaciju ove aktivnosti, poslata je poruka o važnosti omladinskog aktivizma na polju socijalne politike.

“Mi smo, još na početku mandata, sopstveno djelovanje stavili u službu promocije svih onih vrijednosti poput humanosti, plemenitosti, solidarnosti koje bi trebalo da čine temelj svakog društva. Nastavićemo vrijedno da radimo i doprinosimo zajednici”, zaključio je predsjednik Savjeta mladih DPS Danilovgrad Milan Brajović.

Savjet mladih DPS Danilovgrad 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član