Savjet mladih DPS Crne Gore: Vulin kad pjeva Baju Malog Knindžu, o Crnoj Gori da ne misli

Najkorumpiraniji ministar u Vladi Srbije, vječiti potrčko – od JUL preko SPS do SNS – zaista nije vrijedan ozbiljnog komentara. Šta reći o osobi koja je u pedesetim morala da izmišlja tetke iz Amerike, kako bi sakrila porijeklo ukradenog novca. Prosto je tužno kako je on koji je glumio Če Gevaru, a svijet objašnjavao Azrinim stihovima, postao dvorski zabavljač, koga jedino preporučuje karakteristika da se ničega ne stidi. Nije ga sramota da bude ministar odbrane a da sam nije služio vojni rok, niti da, kako piše u izvještaju Agencije za korupciju, krade po Kosovu, sve braneći interese ugroženog srpstva.

To kako je Če Gevaru zamijenio Dušanom Silnim – zaista je komično. Opsjednut je u posljednje vrijeme teritorijama koje su van granica Srbije – počev od “srpskog sveta”, preko nedavnog zadovoljnog komentarisanja non-papera.

Preporučujemo mu da svoju trenutnu opsesiju – koja je iskrena baš kao i ona Če Gevarom, ali služi za podilaženje Aleksandru Vućiću – pokuša da drži pod kontrolom i da se mane Crne Gore. Eno mu šatra i Dodik, pa nek pjevaju četničke pjesme Baje Malog Knindže, kao što je to nedavno radio na nekom lokalnom vašaru. Kad sanjaš o Azri i Džoniju Štuliću a završiš sa Bajom Mali Knindžom, veća ti kazna u životu ne treba.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član