Savjet mladih DPS: Crna Gora domaćin Kongresa IUSY

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore biće od 15. do 18. februara 2018. godine domaćin Kongresa IUSY-a (Internacionalne unije socijalističke omladine). 

IUSY je  najveća i najstarija politička organizacije mladih na svijetu, osnovana 1907. godine.
IUSY okuplja mlade iz socijalističkih, socijaldemokratskih i radničkih omladinskih organizacija iz 136 političkih partija i više od 100 država svijeta.

“Za Savjet mladih DPS je velika privilegija što je dobio čast da bude domaćin IUSY Kongresa, veoma važnog skupa koji se po prvi put organizuje u Crnoj Gori. To je samo još jedan od pokazatelja da Savjet mladih DPS, pored toga što je najorganizovanija i najveća organizacija mladih u Crnoj Gori, uživa i veliko poštovanje mladih iz cijelog svijeta, koje su iskazali time što nam je dodijeljeno da organizujemo Kongres IUSY-a.  Sa zadovoljstvom ćemo u Crnoj Gori ugostiti preko 300 mladih lidera iz cijelog svijeta, siguran sam da ćemo im biti odlični domaćini i da ćemo ukupnom organizacijom i učešćem na Kongresu opravdati povjerenje koje nam je ukazano”, rekao je Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore.
 
Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član