Savjet mladih DPS Berane pridružio se humanitarnoj akciji „Srećko”

Predstavnici Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berane u susret novogodišnjim praznicima pridružili su se Humanitarnoj akciji pod nazivom „Srećko“ koju organizuju naše proslavljene rukometašice na čelu sa našom sugrađankom Sonjom Barjaktarović i tom prilikom donirali novogodišnje poklon paketiće za djecu kojoj je to potrebno.

Rado smo se odazvali akciji koju organizuju naše Zlatne lavice, jer vjerujemo da bi to trebala biti redovna praksa svih naših sugrađana, koji su svojim malim znakom pažnje u prilici da najmlađim stanovnicima naše države uljepšaju praznične dane.

Savjet mladih DPS Berane je na ovaj način još jednom dao primjer savjesnog i odgovornog odnosa prema društvenoj zajednici, a aktivnosti koje su planirane za naredni period imaju za cilj afirmaciju odgovornog ponašanja prema zajednici i sugrađanima, u kojoj će kao i do sada, u fokusu biti mladi.

Ovim putem koristim priliku da u ime Savjeta mladih DPS Berane, i u svoje lično ime svim građanima Berana čestitam nastupajuće novogodišnje i božićne praznike.

Opštinski odbor Savjeta mladih DPS Berane                                                                        

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član