Savjet mladih DPS Andrijevica: Poklanjanjem školskog pribora djeci obilježili smo Međunarodni dan obrazovanja

Znajući da pri JU OŠ “Bajo Jojić” aktivno radi deset područnih odjeljenja, te da škole u ruralnim područjima Andrijevice funkcionišu u otežanim uslovima koje je izazvala pandemija korona virusa, ali i koji su posljedica nedostatka sredstava za rad s kojima se ove obrazovne ustanove godinama suočavaju, Savjet mladih Demokratske partije socijalista Andrijevice obilježio je Međunarodni dan obrazovanja poklanjanjem školskog pribora.

Naime, cijeneći trud i rad koje učenici ulažu i postižu veoma dobre rezultate, razumijući poteškoće koje su svakodnevno prinuđeni da savladavaju kako bi redovno ispunjavali sve svoje školske obaveze, posjetili smo osmočlanu porodicu u kojoj odrastaju đaci iz jednog područnog odjeljenja, te im uručili paketiće sa neophodnim priborom za svakodnevni školski rad.

”Željeli smo da istaknemo značaj područnih odjeljenja i motivišemo djecu da ostvaruju nove uspjehe. Proces njihovog obrazovanja veoma je specifičan u odnosu na savremene škole 21. vijeka no oni se, ipak, raduju svakom novom danu u školi. Bila je ovo posebna akcija, jer dječiji osmijesi kojima smo svjedočili vrijede beskrajno mnogo”, poručila je predsjednica Savjeta mladih DPS Andrijevice Jasna Lalević.

Savjet mladih DPS Andrijevica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član