Savjet mladih DPS-a Kolašin: Očajnički pokušaj Željke Vuksanović

Svjesna kraja svoje vlasti i politike, predsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović je u pratnji sekretara za finansije u Opštini, Gorana Rakočevića, inače predstavnika ko zna koje partije, održala sastanak sa predstavnicima osnovne i srednje škole u Kolašinu nadajući se da će bar nekako iskupiti koji politički poen pošto je uvidjela da joj izostaje podrška građana.

Naime, cilj njenog sastanka koji je održan u Centru za obuku učenika “Planinar” je ideja za otvaranje đačke kuhinje za učenike obje škole, za iste učenike koje je ostavila bez hljeba nezakonitim otpuštanjem njihovih roditelja iz lokalne uprave, a servis bi ona kao predsjednica podržala u narednom periodu.

Pitamo se gdje je bila u protekle tri i po godine kada je ovaj projekat u pitanju, ako svi znamo da osnovna škola u sklopu ustanove ima prostor koji je namijenjen za tu svrhu, a takođe tu je i Centar za obuku učenika koji u sklopu Srednje mješovite škole takođe funkcioniše već dugi niz godina.

Jasno je da se na ovaj  potez i  dijeljenjem lap top-ova polumaturantima sjetila tek u susret izborima, očajnički pokušavajući da dostigne cenzus koji je na njenu žalost ovoga puta nedostižan. 
 
Savjet mladih DPS-a Kolašin 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član