Šaponjić: Decenije opozicionog staža na Lakušića ostavile traga

Danas smo se mogli uvjeriti da je čak i na značajnu vijest o potpisivanju ugovora za izgradnju primarnog kolektora u okviru sistema za prečišćavanje otpadnih voda Glavnog grada, moguće dati negativan komentar. Moguće je to onda kada je komentator zlonamjeran, maliciozan i neiformisan, kao što je to u ovom slučaju Zoran Lakušić.

Naime, Lakušić krajnje neistinito pokušava informisati crnogorsku javnost da ne ispunjavamo predizborna obećanja te da umjesto realnih imamo virtuelne projekte. Ovu obmanu najbolje demantuje sav naš dosadašnjih rad i učinak koji je okom vidljiv na svakom koraku. Na njegovu žalost nije virtuelan ni donjogorički bulevar, ni jugozapadna obilaznica, ni bulevar prema Tuzima, ni rekonstrukcija starog puta do Danilovgrada, ni Dom za stare, ni juče otvorena ulica Miloja Pavlovića, ni ulica Vuka Karadžića…

Zbog svega navedenog zbilja treba biti dovoljno hrabar da se kaže kako se u Podgorici ne gradi ništa već kako su to virtuelni projekti. Nego šta drugo očekivati od dežurnog opozicionog kritičara koji zbog svog pristupa politici i glupostima poput ovih navedenih u saopštenju, tavori u opozicionim klupama već više od dvije decenije bez ikakvih naznaka da bi mogao u skorije vrijeme izaći iz njih. Dok god bude ovako krupno obmanjivao sigurno i neće.

Stefan Šaponjić, odbornik u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član