Šaponjić: Aktivisti DF-a odgovorni što naselje Zelenika neće dobiti planirani sportski teren

Organizovana akcija aktivista DF-a da se onemogući gradnja sportskog terena u podgoričkom naselju Zelenika ukazuje nam, nažalost, na evidentnu činjenicu da je nova vlast gotovo legitimisala bezakonje i samovolju i da je postalo normalno da bahati i neodgovorni imaju ekskluzivna prava u većoj mjeri od drugih građana. Do koje faze je mutirala ta pojava najbolje govori upravo ovaj primjer, gdje umjesto da cijela društvena zajednica doprinese i sa zadovoljstvom dočeka gradnju neophodnih sadržaja za djecu i omladinu, na djelu imamo bezumnu opstrukciju.

S tim u vezi, makar smo mislili, da bi trebalo da znaju da je sportsko igralište namijenjeno za svu djecu i njihovu socijalizaciju, bez obzira na bilo kakvu pripadnost i da sport ne može biti osnov za bilo kakvu manipulaciju.

Usljed svega navedenog i odluke Glavnog grada da odustane od investicije, naši sugrađani sa ovog područja treba da “zahvale”politički instruisanim aktivistima DF-a, što u sredini u kojoj žive, na kraju neće dobiti jedan ovakav sadržaj. A dešavanja koja su organizovana sa njihove strane, sigurni smo, na najbolji način oslikavaju viziju i pristup razvoja grada i države iz ugla nove vlasti.

Stefan Šaponjić, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član