Sa konvencije OO DPS-a izborne liste „Za dobro građana Rožaja. Pobjednički ! DPS-Milo Đukanović“ poručeno je da Rožaje više nema vremena za gubljenje

Mještanin sela Seošnica i član opštinskog odbora DPS-a prof. Rahman Nurković pozvao je svoje rođake, komšije i prijatelje, kao i sve one koji žele da Rožaje bude bolje mjesto za život da podrže pobjedničku listu „Za dobro građana Rožaja. Pobjednički! DPS-Milo Đukanović“  koja nudi najbolja rješenja za ovaj grad.

Kandidatkinja za odbornicu u lokalnom parlamentu Ermina Nurković kazala je da je DPS efikasna pri donošenju odluka i da predstavlja model prave građanske partije koja je bila sa nama kada nam je bilo najteže, a nešto starije generacije se odlično sjećaju kako je bilo. DPS je uvijek gradila jedan moderan i stabilan grad.

,,U stanju smo beznađa . Urušena nam je osnovna egzistencija i pravo na demokratiju. Više nemamo vremena za gubljenje i čekanje. Nešto se konačno mora promijeniti. Ne želimo da ispaštamo zbog grešaka koji su drugi pravili i da mi i naša djeca odužuju dugove koji su oni napravili “ kazala je Ermina Nurković. Zaokruživanjem broja 8 možemo promijeniti našu budućnost, a ljudi iz DPS-a su spremni na to i imaju rješenja da Rožaje ide naprijed, istakla je Nurkovićeva.

Član glavnog odbora DPS-a i bivši predsjednik opštine Nusret Kalač poručio je mještanima Seošnice i svim građanima Rožaja da će DPS sigurno biti dio vlasti. Kazao je da ne smijemo dozvoliti da još jednom budemo prevareni. Moramo zaokružiti broj 8 i podržati DPS jer ta partija ima najbolja rješenje i siguran je da će uspješno realizovati programe koji nude.

Nakon pobjede na izborima, biće završena ugradnja sekundarne mreže u Seošnici u okviru projekta Malisorsko vrelo koji je započet prije 4 godine i da će vodu dobiti još 10 domaćinstava sa izvorišta Šefkovo vrelo, kazao je nosilac liste i  predsjednik OO DPS-a prof.dr Bećir Kalač. Naglasio je da će posebna pažnja biti posvećena razvoju poljoprivrede i da će u saradnji sa mještanima DPS nastojati da realizuje sve zahtjeve u skladu sa mogućnostima.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Rožaje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član