Reagovanje predsjednika mladih DPS Tuzi Džemala Lekića na saopštenje Eldina Pepića, člana OO GP URA u Tuzima

URA pokušava spinovati svoj neuspjeh u Tuzima baveći se sporednim pitanjima umjesto suštinskim. Koliko povjerenje baštine kod građana Tuzi, odgovor je jasan, pri činjenici da nijesu uspjeli da zavrijede povjerenje ni 32 odbornika kako bi sastavili odborničku listu u Tuzima.

Takođe, zahvalio bih se gospodinu Eldinu Pepiću na pominjanju prilikom obraćanja, međutim neprihvatljivo je za njega kao predstavnika političke organizacije URA na prostoru Tuzi da ne zna  ko je predstavnik mladih najveće organizacije, što možemo reći da govori o njihovom površnom pristupu, lošoj političkoj informisanosti, a prije svega nepoznavanju sugrađana, odnosno biračkog tijela.

Bolje bi bilo da nam gospodin Pepić odgovori na pitanje kako to da njihovi partneri Demokrate mogu da učestvuju na izborima u Tuzima dok njegova partija smatra da ne bi trabalo da učestvuje i smatra ih nelegalnim izborima.

Iskreno bih ga savjetovao da povremeno izađe u Tuzi i upozna svoje građane i biračko tijelo, da se ne bi putem portala upoznavao sa njima.

Demokratska partija socijalista je uvijek baštinila politiku koju su građani u Tuzima prepoznavali kao najbolju i ukazali potpuno povjerenje, što očekujemo da će biti slučaj i na ovim izborima.

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član