Reagovanje Peša Glavanovića povodom saopštenja DF Bar: DF Bar naziva Barane polusvijetom!

Opet jedna politička grupacija, sa strmoglavim padom rejtinga, sa sve manje glasača i članova, sa čelnicima upletenim u raznorazna teška krivična djela, nastavlja prizemno i neodgovorno da vrijeđa ne DPS, vec građane Bara. DF Bar naziva Barane i stanovnike najvećeg barskog naselja polusvijetom! 

Ljudi kojima je predočeno šta je učinjeno za njihovo naselje, njihove porodice, za svakodnevni život i funkcionisanje su prije svega naši uvaženi sugrađani; to su stanovnici Bara za koje i zbog kojih smo dužni da radimo i stvaramo sve uslove za što bolji život njih i njihovih porodica. A mi, DPS Bar smo čelnici lokalne uprave i mi vrlo odgovorno i maksimalno posvećeno obavljamo dužnosti koje su nam građani povjerili i shodno tome upravljamo opštinskim budžetom. I pri tom ne razmišljamo jesu li to glasači DPS-a, SD-a, BS-a ili DF-a. Ovih posljednjih je moramo konstatovati sve manje! Zbog toga vjerovatno, već zahvaćeni predizbornom panikom, vrijeđate i omalovažavate. 

Kažete da je nebitno i nevažno asfaltiranje ulica kroz naselje Šušanj, da je prevaziđena priča o infrastrukturnim projektima… Ali to su životna i egzistencijalna pitanja stanovnika ovih naselja. Da imate ikakvog iskustva u vođenju jedne lokalne uprave, znanja, pa što ne reći i mudrosti, nikada ne biste ispraznim saopštenjima podizali buku i prašinu u javnosti. Nema malih i velikih investicija, malih i velikih projekata u opštini Bar! Svi su na ovaj ili onaj nacin značajni za funkcionisanje našeg grada. Pa vi ste tvrdili i sve činili da ne dođe do realizacije velikih i kapitalnih investicija kakva je Kraljičina plaža, Maljevik, Porto Montenegro, Mamula… Zato i jeste šampioni u dužini opozionog staža, uzaludnog rada-antidržavnog i nepatriotskog, dirigovanog i potpomaganog iz raznih drugih država koje  doživljavate kao svoje više nego Crnu Goru. A nama je naša država i naš Bar na prvom mjestu. Zato nam je značajna svaka ulica, svaka kuća i svako životno pitanje naših građana. I ne pominjite Budvu, Herceg Novi i Kotor! Brzo će se završiti taj neuspjeli politički eksperiment i uskoro će na brzinu i na muku “sklepana” koalicija sa ograničenim rokom trajanja biti vraćena na mjesto koje joj pripada. U vječnu opoziciju.

Pešo Glavanović, odbornik DPS u SO Bar i predsjednik MO DPS Šušanj 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član