Reagovanje Opštinskog odbora DPS Kotor na saopštenje SDP-a: Norme za “zaštitu” Luke Kotor ste donosili vi iz SDP-a

Čelni ljudi kotorskog SDP-a očigledno olako zaboravljaju da su u stvari oni koji vode najprizemniju i najprljaviju kampanju protiv dojučerašnjih koalicionih partnera i da se uzalud predstavlja kao moralna vertikala i korektiv političke scene Crne Gore. Upravo ste vi gospodo iz SDP oni koji su vršili najodgovornije funkcije u Opštini: predsjednik skupštine, potpredsjednik opštine, direktor Luke, direktor Lučke uprave i mnogobrojnih sekretarskih mjesta. I upravo ste vi bili kreatori obavezujućih normi zakona o Lukama sa kojim nijeste navodno zaštitili interese Luke Kotor. Pozivamo vas da saopštite Kotoranima ko ima akcijski kapital u Luci Kotor i ko ima nekretnine u Kotoru. Obavijestite javnost i koliko je Kotorana, vaših iskrenih članova napustilo vaše redove, revoltirani sa vašim politikanstvom.

Zarad sopstvenog, a prije svega materijalnog interesa, preko noći ste promijenili dresove, obmanuli svoje glasače i ušli u koaliciju sa političkim subjektima koje ste tako zdušno do juče napadali. Cijeli grad bruji o mnogobrojnim sistematizacijama koje su se preko noći mijenjale kako biste, na funkcije koje podrazumijevaju visoke apanaže, zaposlili vaše prijatelje, rođake, kumove i prijateljice.

Mi se gospodo iz SDP-a ne krijemo iza partijskih saopštenja koja nijesu potpisana, naprotiv. Svakodnevno ukazujemo našim sugrađanima na sve nepravilnosti vaše koalicione vlasti. Zna se u Kotoru ko predstavlja DPS, a takođe se dobro zna ko predstavlja SDP. To su najbolje potvrdili prethodni izbori kada je DPS ubjedlljivo partija bila najača i imala skoro pet puta više glasova od SDP-a.

Što se tiče vaših navoda u vezi zemljišta fudbalskog kluba Bokelj javnost je u više navrata upoznata, i kroz raspravu na sjednici lokalnog parlamenta koju su građani Kotora mogli uživo da prate, i kroz saopštenje potkrijepljeno pratećom dokumentacijom iz koje se lako može utvrditi koji je pravni osnov iz 1991. godine bio za upis korišćenja na FK Bokelj.

I na kraju, na najbitnije pitanje ne odgovoriste: Da li ste zbog vaše odbornice Tene Božović izmislili funkciju u Luci Kotor kako biste dobili dio političkog plijena koji ste u ovoj ucjenjivačkoj koaliciji tražili?
 
Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član