Reagovanje Media tima Demokratske partije socijalista Crne Gore na tekst „Milov temeljac za sportsku dvoranu u Zeti trune 17 godina“, na stranama 1, 2 i 3.

Tekst objavljen u Dnevnom listu Vijesti “Milov temeljac za sportsku dvoranu u Zeti trune 17 godina” potvrdio je dvije stvari: prva je da se ovaj medij jasno stavio na stranu određene političke grupacije I da je odavno pogazio epitet iz imena “nezavisni”, a druga je nedostatak argumentacije za podršku opoziciji, čim ekskluzivno, na naslovnoj strani, stavljaju projekat od prije 17 godina, o kome su i mediji i sva druga javnost dosad bezbroj puta pisali.

Istina se uvijek može predstaviti na više načina, ali Vijesti su izabrali najgori – da se sa političkim protivnicima obračunavaju bez mogućnosti da se čuje mišljenje druge strane. Samo na taj načlin njihovi spinovi imaju smisao, jer da su htjeli objektivno infirmisanje, morali bi da napišu da je u tih 17 godina, iako nije izgrađena dvorana u Zeti, u Podgoricu investirano preko milijardu eura u razne sadržaje, u Zeti više od stotinu miliona, da je Zeta dobila status opštine, da je infrastrukturno uređena opština koja stalno raste i razvija se… Vijesti, su u svom vremeplovu, zaboravile da navedu da je u tom periodu Crna Gora trpjela ekonomske i socijalne posljedice  pogubne politike današnjih susjeda, da je bombardovana, i da je upravo zahvaljujući Milu Đukanoviću iz tog perioda izašla onako kako je Milo Đukanović i obećao – kao nezavisna država.

Kad već podsjećaju na obećanja predsjednika DPS-a, zašto ne navedu da je najavljivao da će Crna Gora biti punopravna članica NATO? Ili da će najbrže napredovati na putu ka EU? Zašto Vijesti, kad su se već sjetili dvorane u Zeti od prije 17 godina, pa još to eksluzivno istaklena naslovnoj strani, ne podsjete da je Crna Gora pod vođstvom ove vlasti, u teškim uslovima i upitnog međunarodno-pravnog statusa, uvela euro I pozicionirala se kao investiciona mapa, zahvaljući čemu danas imamo na milijarde investicija u toku, počevši od auto-puta, preko investicija u turizmu, privredi?

I na kraju, možemo da primijetimo, ako je nakon godina plasiranja svakojakih kleveta i neistina,  “dvorana u Zeti” glavni argument naših političkih neprijatelja, onda su kako oni tako i njihovi medijski pomagači u malom problemu.
 
Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član