Ratković: Centralna tačka ekonomskog programa liste “Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović” je obnova i razvoj održivog turizma

Kandidat za odbornika Rade Ratković kazao je da centralnu tačku ekonomskog programa liste “Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović” čini turizam, odnosno revitalizacija tj. obnova i razvoj održivog turizma u našoj opštini.

“U tom smislu donijećemo inkluzivnu strategiju razvoja turizma sa akcionim planom na rok od 10 godina i uvesti novi model učinkovitog destinacijskog menadžmenta zasnovanog na javno-privatnom partnerstvu. Turizmom treba da upravljaju turistički stejkholderi odnosno turistički poslenici a ne političke partije. Sastavni dio naše strategije je i uvođenje integralnog informacionog sistema koji će biti podloga dobrom upravljanju razvoja turizma”, istakao je Ratković.

On je saopštio da će koalicija “Prava stvar, Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović” raditi na unaprijeđenju turizma putem ekološke i digitalne transformacije, ponovo otvoriti viziju razvoja Budve kao jedne od vodećih turističkih destinacija Mediterana rame uz rame sa Dubrovnikom, Nicom, Opatijom, Sen Tropeom.

“Za ostvarivanje te vizije sprovešćemo urbanističku sanaciju Budve radi neutralisanja glavnih neuralgičnih tačaka dosadašnje urbanizacije i neodrživog razvoja”, zaključio je kandidat za odbornika Rade Ratković.

Rade Ratković, kandidat za odbornika sa liste “Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član