Raković novi predsjednik Savjeta mladih DPS Berane

Na večeras održanoj sjednici Savjeta mladih DPS Berane jednoglasno je za predsjednika izabran Ilija Raković.

Ilija Raković je rođen 1997. godine u Beranama. Završio je beransku Gimnaziju „Panto Mališić“, a nakon toga je svoje školovanje nastavio u Podgorici na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, gdje je stekao zvanje diplomiranog građevinskog inženjera. Po završetku studija, vratio se u svoj grad, u kojem je poslovno angažovan. Polaznik je brojnih edukacija i seminara. Govori engleski jezik.

Izborom Ilije Rakovića za predsjednika Savjeta mladih DPS Berane nastavlja se reformski pristup u skladu sa kongresnom politikom i zacrtanim ciljevima naše partije.

Nakon izbora, novoizabrani predsjednik Raković se obratio prisutnima i tom prilikom zahvalio na ukazanoj šansi i poručio da će kroz ovaj angažman, zajedno sa svima kojima su Berane i Crna Gora u srcu, dati maksimum da naša država sačuva građanski karakter i temeljne vrijednosti koje su u ovom trenutku ugroženi.

Večerašnjoj sjednici su prisustvovali i Lidija Kljajić, predsjednica Opštinskog odbora i poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore, Asmir Pućurica, potpredsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore i Jovana Došljak, članica Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore, kao i brojni članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore i Izvršnog odbora DPS iz našeg grada.

Savjet mladih DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član