Rakočević: Zajedničkim snagama nastavićemo izgradnju i modernizaciju Podgorice i Crne Gore

Poštovani sugrađani, glavni grad je uvijek bio i ostaje vjesnik emancipacije crnogorskog društva. U proteklom periodu na polju razvoja brojnih sadržaja urbane infrastrukture, digitalnih servisa i zaštite životne sredine, urađeno je jako puno.

Predanim radom uprave Glavnog grada Podgorica hvata korak sa evropskim gradovima i to činimo veoma uspješno. Projekat Podgorica na dva točka, punionica za električne automobile, Plan održive urbane mobilnosti nude ekološku i modernu viziju daljeg razvoja infrastrukture u glavnom gradu. 

Oživjeli smo centar Podgorice brojnim zabavnim i umjetničkim sadržajima, koncertima i festivalima. Centar je opet mjesto okupljanja svih generacija. Unapređujemo takođe i kvalitet pružanja usluga komunalnih i administrativnih usluga kroz uvođenje digitalnog i smart koncepta i idemo u korak sa najrazvijenijim gradovima Evrope. 

Ozelenili smo naš grad, a tek smo počeli. Obnovili smo brojne parkovske površine, uredili nove i udahnuli život zaboravljenim kutcima našeg grada. I postignuto je jako mnogo, zahvaljujući i vama poštovani sugrađani. 

Povjerenje u politiku, u viziju evropeizacije Podgorice i Crne Gore, daje nam snagu i obavezuje nas da nastavimo dalje. Zajedničkim snagama nastavićemo izgradnju i modernizaciju glavnog grada i države Crne Gore.

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član