Rakočević: Ulcinjanke i Ulcinjani da kažu DA politici DPS, a da kažu ne pogubnoj politici koja je ujedinjena samo na mržnji

Član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević u susret lokalnim izborima u Ulcinju u intervjuu za TV Teuta ocijenio je da će građani Ulcinja  uspjeti prepoznati kvalitet političkog programa izborne liste DPS-BS “Da, za Ulcinj i Crnu Goru”.

Program koji nudimo i ljudi koji čine politiku ozbiljne partije su garant da možemo ostvariti izuzetno važne rezultate koji su upisani kroz više od šezdeset konkretnih programskih i projektnih rješenja koje nudimo građanima Ulcinja.

“Zbog toga vjerujemo da će Demokratska partija socijalista sa svima onima koji žele da grade građansko, multikonfesionalno, multietničko društvo i u Ulcinju i u Crnoj Gori ostvariti povoljan rezultat”, saopštio je Rakočević.

Poslanik DPS-a u svojoj izjavi istakao je da oni koji su naša politička konkurencija na nivou države, a ima ih i u Ulcinju, su pokazali svoj karakter od 30. avgusta do danas.

On je naveo da su pokazali na koji način bi oni vodili politiku na državnom nivou, da im kako može biti, a nažalost im je moglo biti: “Godinu i kusur dana pokazali su kako se iz temelja može urušiti i ekonomski sistem i zdravstveni sistem i građanski sklad u društvu.”

Zato je mnogo važno da Ulcinjanke i Ulcinjani kažu DA politici Demokratske partije socijalista, a da kažu ne pogubnoj politici koja je pokazala sve svoje loše karakteristike kako na centralnom nivou tako i u svim onim opštinama gdje vlast vrše partije koje su ujedinjene samo na mržnji prema Demokratskoj partiji socijalista.

Da se tako se ne može postići ništa i da tako funkcionišu sada sve te lokalne samouprave mahom na jugu, saglasan je bio Rakočević i dodao, da sada zbog nefunkcionalnosti tamošnjih parlamenata dolazi i do prinudnih uprava i to sve uoči turističke sezone koči lokalne samouprave.

“Ulcinj je apsolutno turistički grad, prelijep grad na moru i vrlo je važno da u Ulcinju nakon izbora imamo vlast a okosnica te vlasti da bude DPS koja će brinuti i o turizmu i o daljem razvoju infrastrukture u gradu ali i ugradnji i očuvanju građanskog i multikulturnog društva”, zaključio je Rakočević.

Nikola Rakočević, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član