Rakočević: Obustavljene isplate iz Alimentacionog fonda, još jedan dokaz da Crnoj Gori treba odgovoran domaćin a ne populistički šarlatani

Činjenica da su obustavljene isplate iz Alimentacionog fonda, govori o tome da populisti koju satiru Crnu Goru nastavljaju da stvaraju probleme na svim nivoima, usljed kojih najviše ispaštaju građanke i građani naše države.

Poslije svega čemu smo svjedočili, počev od toga da u zdravstvenim ustanovama nema osnovnih medicinskih sredstava za liječenje, već pacijent prvo mora u apoteku, pa onda u zdravstvenu ustanovu kako ne bi ostao uskraćen za adekvatanu terapiju, preko toga da je kupovna moć znatno opala, pa građani za znatno više novca mogu da kupe mnogo manje proizvoda, zaključno sa ovim danas, još jednom se dokazuje da sistem nije održiv.

I dok god se bude, zarad jeftinih političkih poena, insistiralo na populističkim mjerama, Crna Gora će još samo dublje srljati u ekonomsku propast. A tako uzdrman sistem doći će do krajnje tačke pucanja, a cijenu za to neće plaćati kandidat sa klupe za rezervne igrače igrač Jakov Milatović i aktuelna vlast, već građanke i građani Crne Gore.

Nego srećom po Crnu Goru, na predstojećim predsjedničkim a onda i na parlamentarnim izborima građani će birati i izabrati odgovorne domaćine naše državne kuće umjesto populističkih šarlatana.

Nikola Rakočević, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član