Rakočević: Abazović duguje odgovor javnosti ali i partijskim kolegama, kako je dio funkcionera URA umješan u brojna nepočinstva i nezakonita profitiranja

Uzalud bratu Abazu vika i bijes, koje usljed frustracija neumjereno emituje ovih dana – moraće da sačeka da do kraja bude ispitana i njegova umiješanost u slučaj krađe cigareta.

Jasno nam je da, još od večeri kada je slobode lišen njegov partijski saborac, Abazović ima mnogo problema, pa se na sve načine trudi da razvodni priču – a naročito očajnički pokušaj bio je onaj sa švajcarskim univerzitetom koji gotovo da ne postoji.

No, osim crnogorskoj javnosti, dugovaće Abazović odgovore upravo i svojim partijskim saborcima, o tome kako je jedan dio funkcionera te stranke bio umiješan u brojna nepočinstva i nezakonito profitiranje, uključujući upravo ono koje proističe iz krađe zaplijenjenih cigareta.

Neće mu tu pomoći ni očajnička buka niti fabrikovanje manipulacija – bliži se vrijeme kada će morati da se suoči sa sudom mnogih, a najprije onih njemu najbližih, kojima je već dugo prodavao maglu.

Nikola Rakočević, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član