Radović: Potrebe mještana Petrovca i Buljarice zanemarene od strane lokalne vlasti

Vlast u Budvi je po ko zna koji put pokazala nezainteresovanost i nerazumijevanje za građane Petrovca i Buljarice. Jedan od najljepših djelova naše obale je prepušten nebrizi opštinskih čelnika, koji od silne borbe za foteljama i funkcijama, nemaju vremena posvetiti se građanima i njihovim potrebama.

I pored upozorenja da građani Petrovca u svome mjestu nijesu u mogućnosti da na raspolaganju imaju niti jednu banku, da u pošti na šalteru radi samo jedan službenik, da kancelarije Komunalnog preduzeća i Elektrodistribucije ne postoje, da građani u Domu zdravlja nemaju pristup doktoru u jutarnjim časovima i još niza drugih slučajeva, lokalna vlast se opet oglušila o zahtjeve Petrovčana.

Jedina informacija iz našeg mjesta koja je otišla u javnost je otvaranje igrališta i to po sistemu ko će prvi da presječe vrpcu, pa je navedeno igralište u svega par dana dva puta otvoreno. Prvi put od strane predsjednika Opštine, a drugi put ga je otvorio predsjednik Skupštine. Razlog tome je da se prvi ljudi opštine ne bi slučajno susreli, što dovoljno govori o trenutnoj budvanskoj vlasti.

Za to vrijeme u Buljarici niču divlje deponije i priručni kamenolomi, odlaže se otpad i razni građevinski materijal. O izlivanju kanalizacije u ljetnjim mjesecima da ne govorimo.

Svjedoci smo da je sve prepušteno stihiji i devastacija, što se vidi na svakom koraku. Ipak borba za foteljama kod trenutne vlasti ima primat u odnosu na interese i zahtjeve građana.

Miloš Radović, odbornik DPS u SO Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član