Radović-Kemp: Britanski turisti i investitori zainteresovani za Herceg Novi

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Herceg Novi Slobodan Radović Krušo sastao se danas sa ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori Nj.E. Alison Kemp. U dužem, srdačnom i prijateljskom razgovoru, razmotrena je politička situacija u ovom gradu. Radović je ukazao na probleme sa kojima se susreću građani i investitori, ali i na brojne potencijale Herceg Novog.

Tokom razgovora Radović je ocijenio stvarno stanje i ono što trenutna vlast radi u Herceg Novom. Istako je da je nedavno zahvaljujući glasovima DPS-a usvojen prostorni plan opštine, što je jasan pokazatelj odgovornog odnosa DPS-a prema zahtjevima svih građana i investitora, jer vladajuća koalicija nije uspjela da obezbijedi kvorum za ovako važnu odluku. Napomenuo je i da je DPS jedina partija koja se zalaže za mlade ljude i ulaže u njihovo znanje i jačanje, što potvrđuju konkretni primjeri mladih kadrova na veoma odgovornim funkcijama.

Na interesovanje ambsadorke Kemp razgovarano je o pitanjima vodosnabdijevanja Herceg Novog, statusa kolektora, situacije u Bolnici Meljine, ubrzanju procedura na graničnom prelazu Debeli brijeg i mogućnostima dovođenja britanskih investitora. Takođe, razgovarano je i o potrebi bržeg izdavanja dozvola za rad strancima, kao i o planovima za predstojeći kongres DPS-a koji se održava krajem godine. 

Radović je izrazio zahvalnost ambasadorki na izdvojenom vremenu i interesovanju da posjeti najjaču pariju u Herceg Novom, i poželio joj uspjeh u daljem radu u Crnoj Gori. Iako je ambasadorka Kemp prvi put službeno boravila u Herceg Novom, utisci sa sastanka i zajednički zaključci potvrdili su obostranu želju za nastavkom saradnje. 

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član