Pribilović: Rađenović bezuspješno pokušava da opravda funkciju sa koje prima skoro 3.000 eura

Uvaženi gospodine Rađenoviću,

Za razliku od Vas ja sam u politici aktivna od 2015. godine, i isto tako za razliku od Vas u budvanskoj vlasti na funkciji potpredsjednice Opštine bila sam samo godinu dana.

Sjećam se da sam Vas po svom dolasku u Opštinu Budva te 2015. godine zatekla angažovanog u kabinetu ranijeg predsjednika Rađenovića.

Vaše javno iznijete kritike na moj račun doživljavam kao svoj veliki uspjeh jer ne mogu da se ne sjetim što ste nekada govorili o DPS a što danas, pa da podsjetim i Vas i građane Budve i Crne Gore: 

Ne daj bože da doživim da me Vi hvalite.

Stvaranje percepcije među građanima da ću ostati upamćena po nezapamćenim podjelama i zlu koje sam posijala među svojim sugrađanima, kaže mi onaj ko je sa ostalim konstituentima tadašnje vlasti učestvovao u ponižavanju i onemogućavanju odbornika da odlučuju. Onaj koji je od istih tih konstituenata vlasti, kada je odlučio da na državnom nivou, više ne čini vlast sa njima, od njihove strane, proglašen za izdajicu. Onaj koji i pored takvih upućenih riječi, sa tim istim judima i dan danas sjedi za istu trpezu.

Poštovani gospodine Rađenoviću,

Ne sumnjam da znate i da ste i dalje dobro upoznati gdje se na Terazijama možete naći sa kako to navodite “nekadašnjim šefom budvanskog DPS-a”, jer ste toliko godina sa njim lično sarađivali u vlasti u Budvi i dok ste Vi bili angažovani u Opštini Budva, ja sam za to vrijeme bila prinuđena da tražim zaposlenje u drugim gradovima Crne Gore.

Moram priznati da me jedino začudilo što mi ovakav svoj stav i sud o meni nijeste saopštili u lice prije nekih dvije nedjelje u Budvi, kada smo se srdačno pozdravili i ispričali, ali u svakom slučaju nećete me skrenuti sa jedinog ispravnog puta kojim sam krenula, poštujući Ustav i zakone ove države, štiteći građansko društvo.

Takođe, ohrabrujem Vas da sve odluke Suzane Pribilović koje su ikada donijete na štetu bilo kog građanina Svetog Stefana, Budve, Crne Gore ili bilo koje moje nezakonito postupanje, javno objavite.

Uvaženi gospodine Rađenoviću,

Ovo Vaše reagovanje pokušaću da shvatim kao potrebu da iznesete svoj politički a ne lični stav, jer nije lako opravdati funkciju sa koje svakog mjeseca primate skoro 3.000 eura.

Na kraju, ne zaboravite da će Crna Gora napredovati i ići naprijed, ali ne zahvaljujući Vama i Vašem građanskom pokretu čiji se trenutno član, nego najvećim dijelom zaslugom DPS-a, što je bio slučaj i do sada.

Suzana Pribilović, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član