Predsjedništvo DPS: Zadovoljni rezultatima izbora, spremni za podršku evropskim snagama u Nikšiću

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva kojom je predsjedavao predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović razmatrani su rezultati izbora u Nikšiću i imenovan je generalni sekretar, Aleksandar Bogdanović.

Istaknuto je zadovoljstvo ostvarenim izbornim rezultatom kao i činjenicom da je Demokratska partija socijalista ubjedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori, što potvrđuje da je započet trend povratka povjerenja nakon parlamentarnih izbora od 30. avgusta prošle godine.

Na sjednici je konstatovano da je na izborima u Nikšiću velikosrpski nacionalizam doživio totalni krah, i da su uzaludna bila očekivanja svih onih koji su se nadali da će slomom DPS-a srušiti i Crnu Goru.

Ipak, usljed okolnosti da Evropski tim za Nikšić, iako je osvojio najviše glasova, ne može sam formirati vlast u Nikšiću, a uzimajući u obzir potrebu da se nastavi evropski put razvoja ovog grada, Demokratska partija socijalista izražava spremnost za partnerstvo sa svim proevropskim snagama i volju da im pruži političku podršku, kako bismo na evropskoj platformi nastavili da gradimo budućnost u interesu građana Nikšića.

Predsjedništvo DPS-a Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član