Predsjedništvo DPS: Usvojena nova organizaciona struktura partije, nastavljeno sa promjenama u cilju realizacije platforme novog političkog djelovanja

Na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore kojom je predsjedavao predsjednik partije Milo Đukanović, razmatrana su aktuelna politička pitanja i usvojene odluke koje se tiču daljeg unaprijeđenja organizacione strukture partije čime je dodatno osavremena platforma novog političkog djelovanja kao osnovne kongresne politike.

Na sjednici je izabran i novi sastav Izvršnog odbora koji će na narednoj sjednici biti dopunjen sa još jednim brojem članova. Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Nela Savković Vukčević, Nikola Divanović, Boris Muratović, Velibor Bošković, Mihailo Anđušić, Zoja Bojanić Lalović, Andrija Radman, Radule Novović, Drita Llola i Aleksandar Pavićević.

Predsjedništvo je konstatovalo važnost predstojećeg izbornog procesa u Herceg Novom i razmatralo do sada sprovedene aktivnosti u pravcu ostvarivanja zadovoljavajućeg rezultata.

Takođe, na sjednici su razmatrana i aktuelna politička pitanja, a prije svega predstojeće aktivnosti Kluba poslanika u susret sjednici koja je zakazana za 11. maj.

Predsjedništvo DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član