Predizborne mahinacije budvanskog šerifa Krapovića

Pozivamo Specijalno tužilaštvo da provjeri na koji način je iz budvanske gradske kase, neposredno pred predsjedničke izbore, podijeljeno 284.000 eura zaposlenima u lokalnoj upravi. Opravdano sumnjamo da se  radi o zloupotrebi službenog položaja jer je od sredine marta pa sve do dana izbora, iz opštinske kase ova suma novca dodijeljena za socijalnu pomoć kao i za takozvane dotacije bez ranije objavljenog javnog poziva.

  

Ovo nije jedina aktivnost bahate budvanske vlasti. Naime, na dan izbora, Dragan Krapović je u svom dobro poznatom stilu izigravao gradskog šerifa i vraćao glasače sa biračkih mjesta, prijetio im  ili ih ucjenjivao. Istu stvar radili su i savjetnik u Opštini Zenović, partijski aparatčik Krsto Radović i poslanik Miomir Pejović.

Znamo da Krapović sve ovo nije radio zbog predsjedničkog kandidata Bojanića, pošto ga on ne interesuje kao što nije zanimao  ni njegovog partijskog šefa Bečića i šegrta Abazovića. Odlazeći gradonačelnik Budve, pristiscima i ucjenama pokušavao je da spase svoj opadajući rejting u stranci,  koji je posledica činjenice da je izgubio vlast u Budvi te da su naš grad i njegovi sugrađani višemjesečne žrtve posvađanih i pohlepnih pojedinaca iz stranaka koje ništa nemaju zajedničko sem ogromne mržnje preme DPS –u i velike ljubavi prema vlasti.

Opštinski odbor DPS-a Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član