PRAVA STVAR Za Mrkojeviće

Kandidati za odbornike Koalicije “PRAVA STVAR, ZAJEDNO BAR” danas su obišli Mrkojeviće i razgovarali sa mještanima o realizovanim aktivnostima ali i predstojećim značajnim projektima za razvoj ovog dijela grada.

Nosilac liste Dušan Raičević je istakao da je u prethodnom četvorogodišnjem periodu u Mrkojeviće uloženo blizu 2 miliona eura, što najbolje govori o odnosu koji su kandidati za odbornike, a sadašnji, a siguran je i budući funkcioneri, koji se nalaze na listi Koalicije PRAVA STVAR pokazali prema Mrkojevićima.

On je i dodao da je uvjeren da upravo PRAVA STVAR ima najkvalitetnije ljude, spremne da se odgovorno odnesu i prema narednim značajnim projektima za ovo mjesto, jer jedino oni mogu pružiti garancije da će ono što se obeća i biti realizovano.

Mještani Mrkojevića su istakli zadovoljstvo ulaganjima u Mrkojeviće, uz potvrdu da za njih nema dileme da će Koalicija PRAVA STVAR ostvariti ubjedljivu pobjedu u Baru a da će Mrkojevići, kao i u ranijem periodu, pružiti značajan doprinos odličnom izbornom rezultatu.

Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član