Prava stvar u Sutomoru

Kandidati za odbornike pobjedničke koalicije „Prava stvar, Zajedno Bar“, realizovali su obilazak mjesne zajednice Spič – Sutomore i iskoristili priliku da razgovaraju sa mještanima o daljem razvoju potencijala koje ova mjesna zajednica ima.

Na mini tribini odrađena je rekapitulacija realizovanih investicija u proteklom četvorogodišnjem periodu i najavljeno koji su planovi naše Koalicije za naredni mandatni period.

Konstatovano je da je Spič jedna od mjesnih zajednica koja se razvija intenzivno u kontinuitetu i postaje elitna turistička destinacija sa velikim brojem hotela visoke kategorije, što podiže cjelokupnu turističku ponudu na jedan viši nivo.

Sa ovim trendom će se nastaviti i u narednom periodu, dok će Opština Bar i nakon izbora 23. oktobra nastaviti da stvara preduslove za dalji ubrzani razvoj i ulaže sredstva za realizaciju najznačajnijih projekata i svakodnevnih potreba stanovništva. Posebna pažnja će biti posvećena uređenju javnih i zelenih površina kao i izgradnji dječijih i sportskih igrališta.

Uz veliki broj pravih ljudi koji našoj listi daju punu podršku kako bismo zajednički realizovali prave stvari za Sutomore i Čanj, najavljena je još jedna ubjedljiva izborna pobjeda!

Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član