Prava stvar, Jedinstveni za Budvu: Nećemo učestvovati u nastavku današnje sjednice, zbog Jovanovićevog kršenja Poslovnika, nepoštovanja procedura i samih odbornika

Imajući u vidu da je Demokratski front verbalnim napadima na predsjednika lokalnog DPS Milana Tičića i pokušajima izazivanja sukoba, današnju sjednicu Skupštine opštine Budva organizovao kao pripremni poligon za večerašnju blokadu grada, naš Klub odbornika neće učestvovati u nastavku današnje sjednice. Posebno zbog zloupotrebe funkcije i kršenja Poslovnika od strane predsjednika Skupštine Jovanovića, njegovog nepoštovanja procedure i samih odbornika.

Ovakav odnos prema predstavnicima građana u lokalnom parlamentu nečuven je u dosadašnjoj dugoj praksi rada Skupštine opštine Budva, ali je pored stravičnih optužbi na račun prvog čovjeka grada, istovremeno i dodatni apel prema građanima Budve, da dobro razmisle i preispitaju svoj odnos prema akterima lokalne vlasti.

I na kraju, ako je Demokratski front izgubio fokus, podsjećamo ih da im pored dojučerašnjih partnera, ne trebaju politički neprijatelji.

Klub odbornika Prava stvar, Jedinstveni za Budvu

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član