Poslanički klub DPS-a predao zahtjev za održavanje vanredne sjednice Skupštine Crne Gore

Dvadeset devet poslanika DPS-a predalo je zahtjev za održavanje vanredne sjednice Skupštine Crne Gore, 23. avgusta 2019. godine u 11.00 časova.

Za sjednicu smo predložili Predlog zakona o dopuni zakona o poreskoj administraciji, kao i tačku dnevnog reda Izbor i imenovanja, u okviru koje ćemo imenovati nove poslanike DPS-a u radna tijela Skupštine, kao i nove članove, iz reda opozicije, u privremeno radno tijelo za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

Odluka o formiranju Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva je objavljena u Službenom listu Crne Gore, pa možemo očekivati sazivanje sjednice Administrativnog odbora, na kojoj će biti odlučeno o novim članovima Odbora, a zatim će se takav prijedlog uputiti plenumu na odlučivanje.

Klub poslanika DPS-a je na kraju posljednje sjednice redovnog proljećnjeg zasijedanja Skupštine najavio vanrednu sjednicu i ono što je naša obaveza, mi revnosno i obavljamo, pa i u avgustu, kada je to potrebno.

( Link objave sa Facebook stranice Poslaničkog kluba DPS-a:  https://www.facebook.com/438188013606605/posts/490545685037504/ )

Poslanički klub DPS

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član