Poslanice DPS-a u Skupštini Crne Gore: Besprizorna, neljudska karikatura protiv nositeljke liste dr Sanje Damjanović

Besprizorna, neljudska kampanja koja se na društvenim mrežama vodi protiv koalicije Evropski tim za Nikšić danas je dostigla svoju kulminaciju. Karikaturalna politika svoje nedjelo rušenja svih vrijednosti crnogorskoga društva potvrdila je karikaturom nositeljke liste dr Sanje Damjanović. Bestidnici, ljudi margine, nasilnici, ženomrsci, nitkovi, kukavice, osobe spremne da iz mraka svojih životnih i političkih izbi zaspu blatom sve koji zdravo i drugačije misle spremni su na sve, pa i na ponižavanje kulta crnogorske žene. Srušili su zavjet naših predaka. Narugali su nam se. Pokušavaju da ponize Crnu Goru, njene žene, snagu, dostojanstvo, ponos i prkos crnogorski.

Dirnuli su nam svetinje, počeli su odavno. Mislili smo da će stati, ali oni ne odustaju od svoga zloćudnog nauma brukanja žena.

Pozivamo javnost na bunt. Kažimo im “ne”! To su isti oni koji su 2006. godine kazali “ne” Crnoj Gori. Ne nezavisnoj, suverenoj Crnoj Gori. Ove karikature su njihovo bezočno “ne” nezavisnoj, suverenoj ženi koja se hrabro bori za našu, građansku i slobodnu Crnu Goru.

Poslanice DPS-a u Skupštini Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član