Popović: Barskim Demokratama bitniji Jokić od Maljevika

Troje odbornika Demokratske Crne Gore za vrijeme XII sjednice SO Bar na kojoj se vodi rasprava o izuzetno važnih tačkama dnevnog reda o kojih je jedna Predlog Sporazuma o međusobnim pravima i obavezama – Maljevik, imaju važnija posla po kotorskom Starom gradu. 

U trenucima glavne rasprave predstavnici Demagoga pružaju podršku svom partijskom kolegi Vladimiru Jokiću, s obzirom da podrška koju imaju od strane Kotorana im nije dovoljna. Pokazalo se to i današnjom smjenom Jokića sa mjesta predsjednika Opštine. Ni troje odbornika Demokrata iz Bara, ni podrška iz drugih gradova nije im bila od pomoći.

Sigurni smo da se građani Bara koji su im dali glas pitaju zašto ih nema da iznesu svoje stavove o Maljeviku. Nije realno očekivati da je odbornicima Skupštine opštine Bar pitanje predsjednika Opštine Kotor važnije od  dešavanja u svom gradu. Posebno kad se radi o investiciji čijom realizacijom će se izmijeniti slika Sutomora i Bara.

Od odborničkih naknada koje dobijaju za svoj nerad i bojkotovanje sjednica, sigurno su platili gorivo do Kotora i prostor u Vijestima pišući tekstove uoči sjednice SO Bar kako bi pokušali abolirati svoj nedolazak i nerad. Time su i ovog puta pokazali da su im bitniji partijski interesi od interesa onih koji su im dali glas.

Jovan Popović, odbornik DPS-a u SO Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član