Pešić: SNP se s pravom prepoznao kao kičma tog pokreta

Usled nakaradne i pogubne politike, poražene prošlosti i bezidejnog pogleda u budućnost, zalutali SNP se još jednom pronašao u porukama našeg Predsjednika, čak i kad poimenice nijesu ni spomenuti.

Ipak, razumijemo ih zašto su se pronašli, jer su upravo oni činili kičmu “ludačkog pokreta” o kojem je juče govorio predsjednik Milo Đukanović. Upravo taj pokret je odgovoran za katastrofalnu politiku koja je za posledicu imala krvave sukobe na prostoru Balkana i nazadovanje čitavog regiona. Kako drugačije okarakterisati politiku koja se nakon 20 godina katastrofa i stradanja nije osvjestila i priznala sulude greške iz prošlosti, nego nastavlja i 2020. da srlja u propast. Nebrojano puta pokušavali su da ruše Crnu Goru isto tako kao što to pokušavaju da učine i danas. Ipak, jedino što su srušili za sve ovo vrijeme jeste sopstvena partija koja se cijepala nebrojeno puta, čiji rejting vrtoglavo pada iz godine u godinu i koja danas ima svega dva poslanika koja, po obostranom priznanju, učestvuju u radu Skupštine suprotno dogovoru partijskog rukovodstva.

Red bi bio, ipak, da se konačno vrate u stvarnost, u kojoj se sudi po djelima a ne na bazi jeftinih, potrošenih saopštenja . A naša djela govore: ostvarena ideja nezavisne i suverene Crne Gore, ekonomska stabilnost, bezbjednost i sigurnost učlanjenjem u NATO savez, napredovanje u pregovorima sa EU, kao i svake godine rast i poboljšanje standarda života naših građana.

I upravo zbog svih tih ostvarenja Crna Gora je danas jača i sigurnija nego prije dvadeset godina. Ni tada vam nije prošlo rušenje naše države pa neće ni danas, kad su naši građani i državni organi jači od vaših tužnih manipulacija i očajničkih nasrtaja.

Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član