Pešić: Briselski „promo“ Bečića i Abazovića

Aleksa Bečić, uz podršku Dritana Abazovića i nekolicine istomišljenika,  zaputio se do Brisela da, pod plaštom brige za sudbinu opozicionih  kolega, zapravo zakuka nad svojom sopstvenom! 

Ne treba biti posebno politički pismen, pa pročitati da ono što  Bečić  između redova spominje nekakvo fabrikovanje afera i u sve to miješa Univerzitet, zapravo, aludira na provjeru autentičnosti njegovog magistarskog rada, koja mu očigledno iz nekog razloga, a pretpostavljamo i kojeg,  ne odgovara. 
Spominje dvojac Bečić – Abazović nekakav “progon”, ali u pogrešnom kontekstu.  Tu riječ treba  da upotrijebe samo kada budu briselskim činovnicima objašnjavali kako su uz pomoć sopstvene sujete i licemjerja,  sami sebe prognali sa crnogorske političke scene. Da se iz promo sadržaja, onih označenih kao i nespretno prikrivenih, ne promole s’ vremena na vrijeme, niko ne  bi znao da se ovi promoteri sopstvene demagogije i licemjerja i dalje bave politikom.

Znaju i Abazović i Bečić da su upornim bojkotom Parlamenta i pokušajem  marketinškog a ne suštinskog bavljenja izbornim zakonodavstvom, sebe doveli u bezizlaznu situaciju. 
 
I ovaj “promo” iz Brisela, podržan  od “prijateljskih medija”,   trebalo je valjda da zaliči na opozicionu kolegijalnost i iskrenu zabrinutost. Suprotno početnoj zamisli, pretvorio se u loš marketinški uradak, nakon koga, vjerovatno, po ustaljenoj praksi, slijedi video spot sa briselskih ulica kojima, baš kao i na crnogorskoj političkoj sceni, tumaraju Bečić i Abazović tražeći izlaz iz slijepe ulice u koju su zahvaljujući sopstvenom  neznanju ušli.
 
Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS-a Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član