Pešić: Bečić iskopirao Vučića

Svojim novim video uratkom Aleksa Bečić je dokazao da ne samo što je falsifikator svoje biografije, već je i plagijator spotova aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.  Iskopirao je ideju, scenario i scenografiju, a sve sa ciljem da nam objasni da je onaj stari Aleksa, koji je 2006. rekao svojoj drzavi -“NE”, onaj koji demonstrirao i od bijesa rušio jer je Crna Gora priznala Kosovo, onaj koji se slikao pored trobojke i sa njom barjačio, onaj koji je beranskog četnika grlio kao rođenog brata, zapravo  – nepostojeći. 

Odavno smo konstatovali da u redovima marketinških stručnjaka Demagoga ima naših simpatizera, ali sada opravdano sumnjamo da se i neki naš funkcioner tamo infiltrirao. Samo tako možemo da razumijemo ovaj kontinuitet promašaja koji prate Aleksinu kampanju: od bizarnog spota “hipnotisani vođa”, preko sramnog glumatanja po Cetinju, do ovog najnovijeg inferiornog kopiranja političko- propagandnih spotova iz Srbije. 
Ipak, da ne pomisli neko da smo zluradi, i da nemamo razumijevanja za tuđe muke, priznajemo da se raznježimo svaki put kad pogledamo sliku bebe Alekse i pomislimo kako je kampanja nekome majka, a nekome – maćeha.
 
Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član