Peričić: Stavljanjem u funkciju “Kuće maslina” nastavljamo sa realizacijom Izbornog programa

Ustupanjem objekta “Kuća maslina” na upravljanje Opštini Bar, konačno su se stekli uslovi za njenu punu valorizaciju i stavljanje na raspolaganje ne samo barskim, nego i maslinarima iz cijelog regiona.

Ideja sa kojom se krenulo u izgradnju jednog ovako značajnog i multifunkcionalnog objekta predstavlja jedinu vrijednu i ispravnu viziju razvoja Bara i lokalne privrede. Naime, grančica masline i njen plemeniti plod nijesu samo prepoznatljivi vizuelni identitet grada pod Rumijom, već i ozbiljan privredni, turistički i kulturni potencijal. Baš iz tog razloga, našim Izbornim programom “Prava stvar – Zajedno Bar” predvidjeli smo da ćemo obezbijediti održivo upravljanje “Kućom maslina”.

Imajući sve to u vidu, naše lokalno rukovodstvo će u periodu pred nama, kroz ozbiljan i odgovoran pristup, staviti u funkciju sve kapacitete “Kuće maslina” i uvjeren sam da će ona biti još jedna od prepoznatljivih barskih znamenitosti.

Imamo hiljadugodišnju Staru maslinu i bezbroj stabala maslina na teritoriji opštine Bar. Na nama je da maslinarima obezbjedimo funkcionisanje njihove kuće, a benefiti od ovog projekta će, sigurni smo, biti višestruki i dalekosežni.

Emir Peričić, odbornik DPS u SO Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član