Pavićević: Vlada zapostavlja opštinu Bijelo Polje

Maćehinskim i indolentnim odnosom prema Ski centru Cmiljača na planini Bjelasica i drugim investicijama u Bijelom Polju, aktuelna vlast rizikuje brojne dalekosežne negativne posljedice po naš kraj. Tako se prije svega rizikuje moguće zaustavljanje radova u investicijama koje su u poodmakloj, a neke i u završnoj fazi.

Druga jako bitna stvar koju je Vlada smetnula sa uma su građani, njihova dalja perspektiva kao i egzistencijalna valorizacija investicija koju vide od suštinskog značaja u njihovom životima. Buduća dva hotela, žičara i kompletni turistički kompleksi, promjene su koje građanima ovog kraja daju smisao daljeg razvoja i predstavljaju glavnu činjenicu zbog koje roditelji svoju djecu usmjeravaju ka turizmu, ugostiteljstvu, otvaraju se mali porodični biznisi, etno katuni itd.

Upravo zbog brojnih problema koje mogu izazvati nebriga i nedomaćinski odnos Vlade Crne Gore prema investicijama u našem gradu, rizikuju se prekidi ugovora kao i tužbe od strane investitora koje bi slijedile nakon toga. To bi prouzrokovalo dodatno produbljivanje ekonomske krize po našu državu, pogođenu nestabilnošću epidemiološke, političke, i svake druge vrste.

Pozivamo premijera Krivokapića i resorno ministarstvo da naš apel shvate maksimalno ozbiljno, jer pokazatelj koliko je njima stalo do našeg grada i naših sugrađana pokazuje nebriga koju su iskazali time da se Krivokapić nije udostojio posjetiti Bijelo Polje od kako je postao premijer.

Vesna Pavićević, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član