Pavićević: Sekulović obmanuo javnost, Kandić da bude smijenjen

Nakon što je tužilac dao konačnu riječ u slučaju “Kandić”, jasno je da je ministar Sekulović svjesno kompromitovao sebe i časne ljude iz Uprave policije. 

On je snagom svoje pozicije pokušao da sačuva vladinog funkcionera, i time počinio krajnju zloupotrebu službene dužnosti i opstrukciju rada policije.

Ovo je i pokazatelj postojanja nedodirljivih, što je odlika novih vlasti koja je za veliku brigu, jer kršenjem i pravljenjem svjesnih propusta u radu nadležnih za sprovođenje istrage, unosi se doza sumnje i bojazan po samu profesionalnost policijskih službenika.

Nedopustiva je opcija da pojedini “podobni” kadrovi pijani voze ili se bahate na neki drugi način. Isto tako svaka dalja opstrukcija državnog sistema i ingerencija od strane ministra Sekulovića je djelo za koje treba odgovarati i snositi posljedice.

Pozivamo Vladu da smijeni svog funkcionera Kandića, a tužilaštvo da ispita djelovanje samo ministra Sekulovića, kako bi pravda bila zadovoljena i svi nečasni akteri ove afere snosili svoju odgovornost.

Vesna Pavićević, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član