Pavićević: Ko o čemu, Demokrate o časti i poštenju

Kada se Demokrate pozivaju na čestitost i poštenje, to je prava kontradikcija, imajući u vidu plejadu političkih talenata u svojim redovima.

Za početak, bilo bi dobro da objasne javnosti kako to da im je funkcioner, predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović optužen od strane koalicionog partnera, DF, da je organizovao kriminalnu grupu i oštetio opštinski budžet za 600.000 eura?! Gdje ode ta “čast”, to “poštenje”?! Da vrh stranke ne vjeruje u optužbe vaših koalicionih partnera, ne biste Radovića ostavili na ledini, da se sam snalazi i brani, a vi jedva dočeli “leteći start” i potrčali u zagrljaj DF, upravo onih koji tvrde da je vaš funkcioner kriminalac?!

Gdje su vam “čast” i “poštenje” kada treba da se ogradite od potpredsjednika Opštinskog odbora u Beranama, koji se dovodi u vezu sa najodvratnijim krivičnim djelom – pedofilijom?! Onda se pravite “mrtvi”. I ne samo vi, nego sve tzv NVO koje postadoše vladine brzinom svjetlosti.

Mnogo riječi a još više licemjerja u svakom novom oglašavanju Demokrata. Ipak, ovim završavamo, dopisivanje sa njima sve dok iz redova Demokrata ne iskoči novi četnik početnik spreman za uhljebljenje ili novi “ekspert” zadužen za nazadovanje Crne Gore. I u finalu, najbolje reče jednom jedan čovjek, od kog se i dalje plašite izbora i činite sve na ovome svijetu da ne izađete na politički megdan. Zato śedite đe ste, jer ni za đe ste nijeste.

Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član