Pavićević: Đurović i njegova družina više nikakvog kredibiliteta nemaju da govore o akcijama zapljene cigareta

Goranu Đuroviću bi mnogo “relaksiranije” bilo da se nikad nije uključivao u politiku. Ili makar u posljednju od desetak stranaka u kojima je bio tokom (ne)zavidne političke karijere, koju ćemo pamtiti po tome što je 15 minuta pred objelodanjenje funkcija saznao da je ostao bez ministarskog mjesta.

Nije samo jasno šta to ćera Đurovića da bude jedan od posljednjih “mohikanaca” brata Abaza, koji i dalje papagajski ponavlja besmislice, očajnički se trudeći da “ne vidi” što svako vidi ko su perjanice šverca u državi.

Komično stoga izgleda matematika kada Đurović sabira “pakete zaplijenjenih cigareta” – jer nemaju oni više nikakvog kredibiliteta da govore o toj temi, počev od brata Abaza sve do Miloševića.

Koje škole i bolnice pominjete? One koje su nestale iz rebalansa budžeta? Ili onu školu koju je poklonila firma koju danas njegova “replika Napoleona” proziva gdje stigne, a čiju je gradnju opstruirala vlast u kojoj je bila i URA, a brat Dritan bez trunke stida htio zvanično da otvori i knjiži kao uspjeh njegove Vlade.

Đuroviću dobronamjerno savjetujemo da se ugleda na jučerašnje ponašanje svog “Napoleona” i da ubuduće u tišini sačeka 23.oktobar kada će u Crnoj Gori proći retrogradni Merkur koji traje od 30. avgusta.

Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član