Pavićević: Abazović i saradnici vrše nazapamćene metode zloupotrebe pred izbore, da spasu URU od nestanka sa političke scene

Pored očigledne umiješanosti u krađu zaplijenjenih cigareta, propala vlada očigledno je riješila da ode korak dalje u ispisivanju optužnice protiv same sebe, i to uz do sada nezapamćene metode zloupotreba uoči lokalnih izbora.

U tu svrhu, direktno iz budžeta isplaćeno je čak 200 hiljada eura jednokratnih socijalnih pomoći, od čega u jednom danu čak 57 hiljada?!
Paralelno sa tim, teklo je i zapošljavanje kandidata sa liste URE, ni manje ni više nego u kabinetu propalog premijera. Do kakvog je apsurda sve dovedeno, možda najbolje govori to da je radnica u ugostiteljstvu preko noći postala – savjetnica premijera.

Providni su i mnogi drugi slučajevi, poput onog da je ministar Zoran Miljanić, vajni borac protiv korupcije poznat po korupcionaškom slučaju “55 inča”, pred izbore isplatio desetine hiljada eura na ime – šteta od elementarnih nepogoda.

I uprkos svemu tome, partija propalog premijera u mnogim mjestima u kojima izlazi samostalno, a naročito u Podgorici, i dalje je ispod cenzusa. To dovoljno govori o tome kako ih građani danas doživljavaju pa i onda kada ih na dosad nezapamćene načine žele privoljeti da glasaju za njih.

Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član