Opštinski odbor DPS Plužine: Bečić pokušao da plagira i svoju ulogu u SNP-u u Plužinama

Građani Plužina su sinoć bili u prilici da prisustvuju jednom od najbizarnijih predizbornih performansa od uspostavljanja višestranačja u Crnoj Gori. Naime, Aleksa Bečić, sa grupom saradnika iz SNP-a, pokušao je da u salu u Plužinama “padne s Marsa” i građanima ove opštine ponudi plagijate činjenica o tome da on nikada nije pripadao SNP-u, niti da ga je “pocijepao”, niti da se može sjetiti da je upravo taj SNP u poslednjih 30 godina na vlasti u Plužinama koje on danas oplakuje.

Srećom, pa su mudri Plužinjani u prvom redu odmah prepoznali i Aleksu i Borisa i Miša, koje pamte još iz zlatnih vremena plužinskog SNP-a, kada su takođe prisustvovali predizbornim konvencijama, ali neki u poslednjim redovima u Sali, a neki oko auta na parkingu. Čak su i obećanja koja je Bečić sinoć pokušao da plagira u ime svojih saradnika bila izlišna, jer su se Plužinjani na sam pomen imena njegovog saradnika iz Budve (i iz SNP-a) odmah podsjetili na sva “postignuća” koalicija u primorskim opštinama u kojima vrše vlast.

I da skratimo, vele oni koji su se sinoć tamo zadesili, da nema te šanse da se danas mogu zakleti čijoj su konvenciji prisustvovali.

Opštinski odbor DPS Plužine

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član