Opštinski odbor DPS Herceg Novi svečanim koktelom je obilježio Dan Partije

Nakon centralne proslave u Kolašinu, Dan Demokratske partije socijalista obilježen je i u Herceg Novom. Okupljenim članovima i simpatizerima DPS obratili su se Predsjednik Opštinskog odbora DPS Herceg Novi, Slobodan Radović i koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore, Petar Ivanović. Prisutne je pozdravila i Tatjana Fanfani, predsjednik Opštinskog odbora SD Herceg Novi.

Radović je podsjetio da je u minuloj godini Demokratska partija socijalista zabilježila važne uspjehe i odlične izborne rezultate na svim nivoima. Posebno je istakao ubjedljivu pobjedu na Predsjedničkim izborima, na kojima je kandidat DPS i aktuelni Predsjednik Crne Gore gospodin Milo Đukanović osvojio apsolutnu vlast. Istakao je i značajnu podršku koja je Predsjedniku Đukanoviću stigla iz Herceg Novog, kao i da očekuje kontinuitet dobrih izbornih rezultata.

Uz čestitke članovima i simpatizerima povodom Dana partije, Petar Ivanović, koordinator ispred Predsjedništva, naglasio je da OO DPS Herceg Novi mora u kontinuitetu nastaviti sa partijskim aktivnostima, i pozvao sve okupljene da, zajedno, energijom, trudom i predanim radom daju svoj doprinos posvećeni, prije svega,napretku grada Herceg Novog. Naveo je da očekuje da slijedeći Dan Partije u Herceg Novom bude obilježen planovima i preporukama za razvoj grada iz vizure lokalne vlasti. Da bi se to dogodili rad svih članova i simaptizera se ne samo mora nastaviti, već i pojačati.

Predsjednica Socijaldemokrata Herceg Novog, Tatijana Fanfani, čestitala je partnerima iz DPS-a izvanredan izborni rezultat u proteklom periodu i poželjela da nastave u istom, pobjedničkom tonu. Zahvalila se na gostoprimstvu i prijatnoj atmosferi i naglasila da se u Herceg Novom rijetko doživljava tako nadahnuto Crnogorsko veče.

Uz riječi čestitke okupljeni su proslavili i titulu prvaka Svjetske vaterpolo lige, posebno pozdravivši dugogodišnjeg trenera crnogorske vaterpolo reprezentacije, Petra Porobića. Neformalnim druženjem, u slavljeničkoj atmosferi, OO DPS Herceg  Novi obilježio je najveći partijski praznik.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član