Opštinski odbor DPS Bar: Panika u redovima barske opozicije

Veličanstvena pobjednička konvencija Mila Đukanovića, koja je sinoć održana u prepunoj sportskoj dvorani Topolica, unijela je nemir i paniku u redove barske opozicije. 

Dokaz za to je zlonamjerni, neistiniti i manipulatorski tekst na Barskom portalu, objavljen po završetku Konvencije Mila Đukanovića.

Nakon više nego uspješne konvencije, od opozicije zavisni Barski portal, manipulacijama i lažima pokušava da iskrivi sliku o jednom od najposjećenijih političkih događaja u Baru ikad.

Sve ono što može stati u čitavu salu Kulturnog centra na predstojećoj konvenciji predsjedničkog kandidata Bojanića, moglo bi se komotno smjestiti samo na polovinu partera naše sinoćnje konvencije! Da ne pričamo o tribinama, koje kompletna opozicija u Baru (i šire) ni u snu ne bi mogla da napuni u Topolici. I Barskom portalu i cjelokupnoj javnosti dostavljamo fotografije kako bi se prostim sabiranjem (popunjenih) stolica u parteru uvjerili u to. 
Barski portal, kropovanjem fotografija, prikazuje samo dio tribina iza bine. Alal vjera! Pretpostavljamo da idu logikom podrške njihovom pulenu, Mladenu Bojaniću, iza koga se kao kukavice kriju Medojević i Mandić, koji bi iz te perspektive, da im može biti da organizuju konvenciju u Topolici (a ne može), posmatrali njihovog predsjedničkog kandidata. Mi smo ipak, drugog kova. Stojimo ponosno ispred našeg predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića i gledamo ga u oči!  

Maliciozni tekst objavljen na Barskom portalu je prilika da podsjetimo i na fijasko konvencije samozvane predsjednice iz Bara. Vidjevši da ni do pola ne može napuniti salu Kulturnog centra gdje je njena partija prvobitno zakazala konvenciju, u posljednjem momentu SDP se odlučila za salu Skupštine opštine, koja prima gotovo četiri puta manje ljudi od sale Kulturnog centra, a 20 puta manje od sportske dvorane, koju smo mi sinoć bez problema (ponovo) napunili. 

Marginalne kandidate koji su konvencije organizovali u salonima barskih hotela, nećemo ni pominjati.

Koristimo priliku da najiskrenije zahvalimo svim ljudima koji su sinoć u prepunoj Topolici dali podršku našem kandidatu Milu Đukanoviću, najavivši time ubjedljivu pobjedu našeg kandidata na Predsjedničkim izborima.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član