Opštinska izborna konferencija DPS Budva zakazana za 23.12.2017.

Novi sastav OO DPS Budva imaće obavezu i zadatak da svu pažnju usmjeri na boljitak građana i dalje jačanje partije, kao i na pripremu za predstojeće predsjedničke, a vjerujemo ubrzo i lokalne izbore u Budvi. 

Tokom protekle dvije godine rad OO DPS Budva obilježilo je jačanje partije, što je potvrđeno i na sjednici Opštinskog odbora DPS-a Budva nakon izbora održanih 16.10.2016. godine. U prilog rečenom govori i podatak da je na pomenutioj sjednici prof. dr Srđa Popović ponovo dobio ubjedljivu podršku članova za nastavak obavljanja funkcije predsjednika OO DPS Budva, što samo potvrđuje da u Budvanskom DPS-u nema bilo kakvog raskola.
Predsjedništvo DPS i Opštinski odbor, posljednje izbore u Budvi ocijenili su kao odlične kada je parlamenatrni nivo u pitanju, dok su rezultati na lokalnom nivou viđeni kao zadovoljavajući. DPS je u Budvi na posljednjim izborima osvojila 3.883 glasa, odnosno 12 odborničkih mandata, što je za pet mandata više od najjače partije koja je trenutno na vlasti u ovoj opštini.
Čvrsto vjerujemo da će i ova konferencija, kao i sve prethodne, afirmisati nove i mlade ljude koji će dinamizirati rad naše partije u Budvi i doprinjeti još boljim rezultatima kako na lokalnom nivou, tako i za predsjedničke izbore.

OO DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član